Tikkeltje eigenwijs

Wij doen het net even anders, wij hebben geen kantoor, maar werken vanuit huis. Als het mogelijk is komen we op de fiets. We werken bij voorkeur samen met professionals die werken op dezelfde wijze. Zo houden we onze kosten laag. We zijn volledig gericht op het voortdurend verbeteren van onze kennis en expertise, zodat we de klant het beste kunnen bieden: kwaliteitsapplicaties tegen een scherpe prijs.

Alles onder één dak

PentaCube is een full service webdevelopment bureau gespecialiseerd in het ontwerpen én bouwen van professionele, creatieve én klantgerichte applicaties voor zowel mobiel als web. Wij bedenken en ontwikkelen creatieve online oplossingen voor de meest uiteenlopende klanten. Voor zowel webdesign, webwinkels (webshops) als Search engine optimization (SEO) bent u bij ons aan het juiste adres.

Spil in een netwerk van professionals

Voor het bouwen van een website is een breed scala van expertises nodig. PentaCube werkt samen in een breed netwerk van internetprofessionals, zoals webdesigners, social media experts, marketeers én ontwikkelaars.  Bekijk het overzicht van onze samenwerkingspartners .