Wij zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige websites tegen lage kosten op te leveren. En bij ons krijgt u bovendien bij aankoop van een nieuwe website één domeinnaam én hosting het eerste jaar gratis!

Elke website is natuurlijk weer anders maar door onze effectieve werkwijze en uitstekende webtechnieken durven wij vooraf een vaste prijs af te geven als u door ons een website laat maken. Deze ligt bijna altijd ergens tussen € 475 en €1200. Mocht u zeer bijzondere wensen hebben dan zullen wij u tevoren informeren over de eventuele extra kosten daarvan.

Betaalbaar applicatieontwikkeling

Het is altijd mogelijk dat de door u gewenste softwarefunctionaliteit niet als kant-en-klaar pakket leverbaar is. Dan kunnen wij voor u de gewenste functionaliteit als een maatwerk softwarepakket ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerkapplicaties. Huursystemen of bestelsystemen, samen met de klant stellen we het functioneel ontwerp samen en zetten dit om in een kant en klaar product.
Doordat we werken met een aantal frameworks en libraries zijn we in staat om een gecompliceerde systemen toch in korte tijd op te leveren.

Geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines

U wilt natuurlijk dat uw website ook door uw bezoekers wordt gevonden. Al onze websites en applicaties zijn technisch geoptimaliseerd voor een zo hoog mogelijke ranking in Google. Bovendien kunnen we een zoekwoordenanalyse uitvoeren en de content zo inrichten dat het succes gegarandeerd is.

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Kijk op onze webpagina   “een hogere ranking in Google” of bel 06-30909941 voor meer informatie.

Hosting én domeinnaamregistratie alles in 1 hand

Wij verzorgen tevens de hosting en de registratie van uw domeinnaam, en dat is wel zo handig. En als u bij ons een website laat maken krijgt u voor het eerste jaar de domeinnaam én de hosting er gratis bij. Bekijk hier onze prijzen voor webhosting