Ecommerce in Nederland voor de detailhandel zit in de groei

E-Commerce is een sterk groeiende sector in de Europese economie, en daarb ij zit Nederland bij de kopgroep. Deze groei zit er nog steeds in en zal ook zo blijven. De online consumentenbestedingen in Nederland zijn in de eerste helft van dit jaar uitgekomen op 4,61 miljard euro, 9 procent meer dan in dezelfde periode […]

Beter vindbaar in Google

Wilt u ook dat uw website hoger scoort in Google, zodat klanten u makkelijker kunnen vinden? Om dat te bereiken zijn slechts kleine aanpassingen aan uw website nodig. En dat kunt u gemakkelijk zelf doen!

Volg de onderstaande stappen en u heeft gegarandeert binnen enkelen maanden resultaat.

1e: Zoekwoorden

De eerste stap is om te achterhalen welke termen uw potentiële klanten gebruiken om in Google te zoeken. Als u dit weet, kunt u deze woorden verwerken in uw website. Bijvoorbeeld in teksten over uw producten of diensten, in ALT-teksten van afbeeldingen en in de tekst van hyperlinks. Door populaire zoekwoorden te verwerken in uw site maakt u uw website op deze woorden relevanter voor Google.

2e: Metagegevens

Bij elk zoekresultaat in Google vindt u een korte tekst met titel en enkele zinnen die omschrijven wat er op de website is te vinden. Dit zijn de metatitel en de metaomschrijving. Ook uw site wordt zo weergegeven in de zoekresultaten. Maar staat er de juiste titel met de juiste aantrekkelijke tekst die goed aangeeft wat u aanbiedt? En gebruikt u populaire zoektermen in de titel en omschrijving?

 

De korte tekst biedt namelijk de eerste kennismaking met uw site als mensen in Google zoeken. Het is daarom belangrijk dat metatitel en metaomschrijving goed weergeven wat u aanbiedt en dat ze de lezer uitnodigen om meer te willen weten. Als u bovenaan staat bij de zoekresultaten in Google is mooi, maar het gaat er vooral om dat bezoekers doorklikken naar uw site.

Snel resultaat

Met deze stappen bereikt u snel resultaat en trekt u meer klanten naar uw site. U wordt namelijk beter vindbaar via de zoekresultaten van Google. Misschien heeft u geen tijd of niet de juiste mensen beschikbaar? U kunt ons ook inhuren, omdat wij beschikken over ruime ervaring met zoekmachine optimalisatie bij onze opdrachtgevers.