drupal Association Membership

Sinds de start van PentaCube is er veel  ervaring opgedaan met het werken met het Content Management Systeem Drupal.  Drupal is een veilig Content Management Systeem dat vrijwel nooit problemen geeft. Drupal heeft verschillende mogelijkheden en blinkt met name uit door haar veelzijdigheid. Met Drupal is het mogelijk om zelf omvangrijke applicaties op te zetten zoals bijvoorbeeld verhuursystemen, datingsites of webshops. In Drupal is bijna alles voor handen.  Drupal heeft meer dan 15000 modules beschikbaar en een enorme grote community van Drupal specialisten.

drupal Association MembershipIs Drupal duur?

Drupal is een open source Content management Systeem en is dus helemaal gratis.  Omdat er al veel is ontwikkeld en veel goede modules voorradig zijn is de ontwikkeltijd kort en kan er een website supersnel geïmplementeerd worden.  Met Drupal hoeft het wiel niet opnieuw te worden uitgevonden.

PentaCube heeft uitgebreide voorzieningen getroffen voor het hosten van Drupal websites. Alle door ons gebouwde Drupal websites staan ook bij ons onder beheer. Hiervoor hebben wij een aantal servers beschikbaar, verzorgen wij direct voor nieuwe updates, doen wij voortdurend performance tests. Ook monitoren we voordurend onze websites en gaan wij direct aan de slag indien er problemen zijn.  De hosting is overigens tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Omdat Drupal een opensource systeem is kunt u gemakkeijk overstappen naar een andere provider of ontwikkelaar. Bij PentaCube is er geen sprake van een zogenaamde vendor locked in, hetgeen betekent dat u gebonden bent aan de ontwikkelaar.