Oplossingen

Webdevelopment

 Het bouwen van websites is onze core-business. Samen met u onderzoeken we welke website bij u of uw bedrijf past. Wilt u bijvoorbeeld interactie op uw website en wilt u weten hoe u dat doet? En wilt u weten hoe u de inhoud actueel houdt?
lees meer
 

E-commerce

 Onze focus ligt op het realiseren van effectieve webwinkels die succesvol zijn. PentaCube helpt u graag bij het bedenken, ontwerpen en realiseren van uw webwinkel.
lees meer
 

Content Management

 In de loop der jaren hebben we ervaring en deskundigheid opgebouwd in diverse Content Management Systemen waarmee bedrijven hun websites beheren. PentaCube bekijkt wat uw wensen zijn, ook met oog op uw toekomstige wensen, en zoekt dan een bijpassend systeem.
lees meer
 

App laten maken

 De mobiele revolutie is een feit: steeds meer mensen bekijken websites via hun smartphone. PentaCube is gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties voor smartphones en tablets.
lees meer
 

Advisering

 U kunt PentaCube ook vragen bij het voortraject van het ontwikkelen van uw website. Samen met u onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn. Daarna begeleiden we het hele traject tot aan de oplevering.
lees meer
 

Hoger in Google

 Al onze websites voldoen technisch aan de kwaliteitseisen voor een goede positie. Daarnaast kunnen we u helpen met het opzetten van de juiste marketing strategie, link building en alles wat er voor nodig is om zo hoog mogelijke positie in Google te halen.
lees meer